Feltéthűtők

Feltéthűtők
Listázás:
Rendezés:

Feltéthűtő 5xGN 1/4-es 120 cm-es

Rozsdamentes acél külső és belső Statikus hűtés Kiolvasztási és fagymentesítési ciklus Digi..

155,000 Ft

Feltéthűtő 6xGN1/4-es 140 cm-es

Statikus hűtésű, rozsdamentes inox AISI 304 külső és belső burkolatú feltéthűtő. Kiolvasztási és..

169,000 Ft

Feltéthűtő 7xGN1/4-es 160 cm-es

Statikus hűtésű, rozsdamentes inox AISI 304 külső és belső burkolatú feltéthűtő.Kiolvasztási és fag..

200,000 Ft

Feltéthűtők: változatos ételek friss alapanyagokból

Feltéthűtők

Feltéthűtők széles választékban, kiváló minőségben és kedvező áron - hogy az ételek hozzávalóit a lehető legfrissebben tarthassa!

Napjainkban azok a gyorsételek a legkelendőbbek, amelyeket friss alapanyagokból, a rendelést követően állítanak össze, így a lehető legfrissebben kerülnek a tányérra. A hozzávalók frissen tartásához és egyben a munka megkönnyítéséhez elengedhetetlen berendezés a feltéthűtő, amit az étterem igényeihez igazítva lehet beszerezni.

A kínálatunkban megtalálható feltéthűtők mindegyike rozsdamentes acélból készül, azaz a tartósság garantált, emellett a megbízható működés is nagy hangsúlyt kapott. A minőség tehát kiváló, az árak pedig mérettől függőek, de egyaránt kedvezőek, így, ha Ön is éttermet üzemeltet, érdemes tőlünk beszereznie új berendezéseit.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a feltéthűtők iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Telefon:+36 70 624 6100, +36 30 316 2731
E-mail:info@cmgasztro.com
Elérhetőségek