Grillcsirke sütők

Grillcsirke sütők


Listázás:
Rendezés:

Grillcsirke sütő 12 csirkés elektromos

Rozsdamentes acél váz és nyársak.Három nyársas kivitel.Egyszerre 12 csirke sütésére alkalmas.Feszült..

304,000 Ft

Grillcsirke sütő 12 csirkés gázos

Rozsdamentes acél váz és nyársak.Három nyársas kivitel.Vezetékes gázos, vagy palackos gázos kivitelb..

304,000 Ft

Grillcsirke sütő 6 csirkés elektromos

Rozsdamentes acél váz és nyársak.Két nyársas kivitel.230 V-os, vagy 400 V-os kivitelben rendelhető.E..

222,000 Ft

Grillcsirke sütő 6 csirkés gázos

Rozsdamentes acél váz és nyársak.Két nyársas kivitel.Vezetékes gázos, vagy palackos gázos kivitelben..

222,000 Ft

Elektromos grillcsirke sütő: a büfék alapvető berendezése

elektromos grillcsirke sütő

Az elektromos grillcsirke sütő egyetlen büféből sem hiányozhat, szerezze be tőlünk az elképzeléseinek megfelelő, professzionális berendezést!

A büfék melegétel kínálatát nem könnyű összeállítani, hiszen úgy kell gondoskodni a változatos és ízletes ételekről, hogy azok elkészítésére rövid idő és rendszerint kevés hely áll rendelkezésre. Az elektromos grillcsirke sütő azonban minden igénynek képes eleget tenni, kedvez a személyzetek és a vendégeknek egyaránt!

Az elektromos grillcsirke sütő segítségével egyszerre 6, de akár 12 csirke is készülhet, így a legnagyobb forgalom sem jelenthet akadályt, folyamatosan biztosítani lehet a friss ételt a vendégeknek. A berendezés kis helyet foglal, kezelése pedig egyszerű, vagyis tökéletes választás olyan helyekre, ahol praktikus megoldásokra van szükség az ételek elkészítéséhez.

Ha elektromos grillcsirke sütő vásárlását fontolgatja, nálunk jó helyen jár! Tekintse meg termékkínálatunkat, és válassza ki azt a modellt, ami eleget tesz egyedi igényeinek és a helyszín adottságainak!Egyszerű és ízletes finomság grillcsirke sütőből!

A finom, egyszerű és tápláló ételek sosem mennek ki a divatból, közéjük tartozik a grillcsirke is. Aki szeretne belevágni a vendéglátásba, de egyelőre nem gondolkodik nagyszabású tervekben, annak egy food track is ideális lehet. Pont elfér benne egy-két grillcsirke sütő is.

A grillcsirke sütő használatával ínycsiklandozó, ropogós és illatos csirkét tud készíteni, amit azonnal hazavihetnek magukkal a vásárlók. Egy grillcsirke sütő működése sehol nem marad titokban, mert a finom illatok pillanatok alatt betöltik a környéket.

Forduljon hozzánk bizalommal, és szerezze be tőlünk vállalkozása egyik legfontosabb darabját, a grillcsirke sütőt! A kínálatunkban kétféle típusú készülék található, az egyik gázos, a másik pedig elektromos, mindegyik két nyárssal felszerelt, hat darab csirke egyidejű elkészítésére alkalmas.

Ha minőségi készüléket, ezzel együtt pedig jó befektetést keres, akkor ne hagyja ki ajánlatunkat, és rendeljen grillcsirke sütőt webáruházunkból! Kérdéseire a megadott elérhetőségeink egyikén válaszolunk!

Telefon:+36 70 624 6100, +36 30 316 2731
E-mail:info@cmgasztro.com
Elérhetőségek