Húsdarálók: alapvető eszközök minden éttermi konyhában

Posted by admin 2021/10/26 0 Comment(s) Blog,

húsdaráló rendelés

Egy húsdaráló rendelésével számos étel elkészítéséhez kapunk segítséget, de egy hamburgereket kínáló étterem konyhájában alapvetőnek számít!

A hamburger sokak kedvence, hiszen nem csak ízletes, de megfelelően elkészítve - és persze mértékkel fogyasztva - még egészségesnek is mondható. Az elkészítéséhez ráadásul nincs szükség különleges eszközökre, sem komoly szakértelemre, csupán a megfelelő arányokat és sütési időt kell betartani, valamint oda kell figyelni a minőségi alapanyagok beszerzésére. A húspogácsa elkészítéséhez azonban érdemes egy professzionális húsdarálót rendelni, hiszen ez a kiváló darált hús elkészítésének záloga.

Otthoni felhasználásra könnyű húsdarálót rendelni, hiszen igen széles a választék, ám fontos, hogy ezek viszonylag kis teljesítményű típusok, amelyek egy étterem konyhájában nem képesek megállni a helyüket. A nagy mennyiségű hús ledarálására - méghozzá szinte folyamatosan - kizárólag egy ipari húsdaráló alkalmas, ráadásul szükséges lehet néhány olyan funkció is, amelyek a háztartási húsdarálókban nem, vagy nem mindegyikben kerültek kialakításra.

Hamburgeréttermet üzemeltet, vagy épp most szeretné azt megnyitni? Netán más típusú konyhába keres nagy teljesítményű eszközöket és berendezéseket? Rendeljen húsdarálót egyszerűen és gyorsan, kínálatunkból! Kétféle típussal várjuk - a 12 és a 32 milliméter átmérőjű rostéllyal szerelttel -, melyek rozsdamentes acélból készülnek, kapacitásuk 100, illetve 300 kilogramm hús feldolgozása óránként, így könnyedén kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelőt. Minden termékünkre egy év garanciát vállalunk, hiszen kiváló minőségűek, tartósak, megbízhatóak, az áruk viszont kifejezetten kedvező, ezért, ha olyan berendezéseket vásárolna, amelyek valóban megérik az árukat, érdemes tőlünk húsdarálót rendelnie!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, rendeljen húsdarálót kínálatunkból, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, illetve a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Telefon:+36 70 624 6100, +36 30 316 2731
E-mail:info@cmgasztro.com
Elérhetőségek