Elektromos grillcsirke sütővel új vendégeket csábíthat a pultjához!

Posted by admin 2021/08/02 0 Comment(s) Blog,

elektromos grillcsirke sütőAz elektromos grillcsirke sütővel olyan ételt készíthet, amitől minden vendége visszatér majd újabb finomságokat vásárolni. A sült csirke olyan étel, ami egyszerű, de annál finomabb és amit mindenki szeret. Ezt a húsételt akár otthon is el lehet készíteni, de valahogy mégsem lesz olyan finom, zamatos, szaftos és ízletes, mint amit a grillcsirke árusnál lehet kapni. A titok, többek között egy kiváló, elektromos grillcsirke sütő használata.

Az elektromos grillcsirke sütő egy professzionális konyhai berendezés, amivel egyszerre több, egész csirkét is meg lehet sütni, illetve grillezni. A mennyiség nem megy a minőség rovására, nem kell ettől a veszélytől sem tartani, hiszen kiválóan megtervezett, professzionális berendezésről van szó. A nyársra tűzött, befűszerezett, egész csirkék egymás mellett forognak, pirulnak, egyenletesen átsütve, akár az is megoldható, hogy egyszerre készülnek el. 

Az elektromos grillcsirke sütőből egy év garanciával rendelkező modelleket tud vásárolni minden érdeklődő, aki ilyen konyhai berendezéssel szeretné kiegészíteni a vendéglője, büféje, étterme stb. konyhai felszerelését. Forduljon bizalommal a cégünkhöz és válassza ki a termék kínálatunkból az új, elektromos grillcsirke sütőt! A Törökországból importált elektromos grillcsirke sütőkből talál kisebb változatot és olyan modellt is, amit kifejezetten nagyobb kapacitáshoz terveztek. A sütők belsejében több nyárs található, ezen forognak sütés közben a csirkék. A nyársakon hat darab vagy akár egyszerre tizenkettő csirke is elfér.

A sütőkkel hosszú távra tud tervezni, mert évekig megbízhatóan készítik a csirkéket, köszönhetően a rozsdamentes acél várnak és alkatrészeknek, valamint a masszív szerkezetnek. A sütők gázzal működtethetőek, könnyen szállíthatóak.

Amennyiben még hiányzik egy profi, elektromos grillcsirke sütő a konyhából, ne habozzon, vásároljon egy új modellt kedvező áron tőlünk! Akár 24 órán belül kiszállítjuk Önnek. Kérdéseivel keressen minket bizalommal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Telefon:+36 70 624 6100, +36 30 316 2731
E-mail:info@cmgasztro.com
Elérhetőségek