A pizzakemence nem csak olasz éttermekbe jó választás!

Posted by admin 2021/12/21 0 Comment(s) Blog,

Pizzakemence többféle kivitelben, kedvező áron rendelhető! Gazdagítsa a kínálatot éttermében, és szerezze be a szükséges berendezéseket tőlünk!

Természetes, hogy minden étteremnek megvan a maga stílusa, ami a választékban is megmutatkozik, hiszen ez az, ami egyedi karaktert ad. Ám az, hogy van egy fő irányvonal, nem jelenti azt, hogy ne lehetne olyan ételekkel is színesíteni a kínálatot, ami elsőre talán nem illik a sorba. Egy olyan közkedvelt fogással, mint amilyen a pizza, garantáltan nem lehet mellélőni, ezért érdemes néhány olasz finomsággal bővíteni a választékot. Értelemszerűen ehhez a konyhában is meg kell teremteni a feltételeket annak érdekében, hogy az étlapra frissen felkerülő ételek egyből lenyűgözzék a vendégeket. Amire mindenképpen szükség van ilyenkor, az egy pizzakemence, méghozzá a legkiválóbb minőségben!

Egy jól megválasztott pizzakemence segítségével bármelyik konyhai alkalmazottból olasz pizzaszakács válhat, hiszen a tökéletes végeredmény garantált. A hőmérsékletmérővel, megfigyelőablakkal ellátott berendezések használatával egyszerűvé tehető a munka, így az étlap bővülése a konyhán sem okozhat problémát. Egy jó pizzakemence többféle módon szabályozható, és rövid időn belül ki lehet tapasztalni, hogy milyen alapanyagok milyen sütési módot kívánnak.

Ha az étteremben nagyobb forgalommal kell számolni, illetve akkor, ha házhozszállításra is van lehetőség, érdemes egyből egy 2 aknás berendezés mellett dönteni. Egy ilyen pizzakemence használatával egymástól függetlenül készülhet két rendelés, így praktikus és gazdaságos megoldást jelent az éttermeknek. Természetesen van lehetőség egy aknás kivitelt is rendelni, ami ugyanolyan kiválóan teljesít, a különbség csupán annyi, hogy ez más igénybevételre van tervezve.

Szeretné olasz különlegességekkel színesíteni étterme választékát? Fedezze fel pizzakemence kínálatunkat, és rendelje meg az Önnek megfelelő kivitelt akár még ma! Ha bizonytalan a választásban vagy kérdése lenne a témában, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Telefon:+36 70 624 6100, +36 30 316 2731
E-mail:info@cmgasztro.com
Elérhetőségek