Gáztűzhelyek

Gáztűzhelyek

Korszerűsítse éttermét ipari gáztűzhelyeinkkel!

Manapság még mindig sok olyan vendéglátóegység van, ahol korszerűtlen eszközök állnak rendelkezésre az ételek elkészítéséhez. Ezek a körülmények nem válnak a munka javára, hiszen a berendezések ilyen állapotban már nem tudnak úgy teljesíteni, mint újkorukban, ráadásul egyes daraboknak rendkívül balesetveszélyes is lehet a használata. Ha az Ön éttermében korszerűtlenek az ipari gáztűzhelyek, cserélje le őket újakra!

A választékunkban található ipari gáztűzhelyek modern, színvonalas berendezések, amikkel a szakácsok sokkal biztonságosabban és hatékonyabban tudnak dolgozni, ez pedig mindenképp a munka minőségének javulását segíti elő. Ipari gáztűzhelyeinkre hosszú távon számíthat, ráadásul többféle kialakítású is elérhető belőlük, így könnyedén a terület adottságaihoz igazíthatja a gáztűzhely megvásárlását.

Fedezze fel ipari gáztűzhelyeink kínálatát, majd válassza ki azt a berendezést, amire szüksége lesz, és rendelje meg tőlünk! A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Listázás:
Rendezés:

Asztali Gáztűzhely 2 égős

2 égős asztali gáztűzhely. Nagy hőteljesítményű égőfej, rozsdamentes égőtálcák festett öntvény edé..

157,000 Ft

Asztali gáztűzhely 2 égős (V)

2 égős asztali gáztűzhely.Nagy hőteljesítményű égőfej,rozsdamentes égőtálcák festett öntvény edényta..

130,000 Ft

Asztali gáztűzhely 4 égős

4 égős asztali gáztűzhely. Nagy hőteljesítményű égőfej, rozsdamentes égőtálcák festett öntvény..

229,000 Ft

Asztali gáztűzhely 6 égős

6 égős asztali gáztűzhely. Nagy hőteljesítményű égőfej, rozsdamentes égőtálcák festett öntvény edé..

307,000 Ft

Álló gáztűzhely 4 égős

Masszív öntött vas rácsokkal rendelkezik. Könnyen és egyszerűen tisztítható.Őrlánggal. Rozsdamentes ..

309,000 Ft

Álló gáztűzhely 6 égős

Masszív öntött vas rácsokkal rendelkezik.Könnyen és egyszerűen tisztítható.Őrlánggal.Rozsdamentes vá..

449,000 Ft

Kiváló minőségű ipari gáztűzhelyek az Ön étterme számára is!

Éttermet nyitna, és a konyha felszereléséhez keres ipari minőségű berendezéseket? Csakis a legjobb minőségű berendezéseket vásárolná meg, de nem szeretne vagyonokat költeni? Jó helyen jár, hiszen cégünktől nem csak az ipari gáztűzhelyeket, de a konyha komplett felszerelését is beszerezheti, ráadásul kedvező áron!

Kínálatunkban kettő-, négy-, illetve hatrózsás, asztali és álló típusú ipari gáztűzhelyeket találhat, így könnyedén kiválaszthatja azt a berendezést, amelyik megfelel majd új étterme konyhájának, és természetesen az Ön igényeinek is. Termékeink kiváló minőségűek, ráadásul kedvező áron szerezhetőek be, és egy éves garanciát is biztosítunk hozzájuk, tehát alacsony költséggel oldhatja meg éttermi konyhájának teljes felszerelését, ha bennünket választ.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné megrendelni ipari gáztűzhelyeink egyikét, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén! Kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseire is!

Telefon:+36 70 624 6100, +36 30 316 2731
E-mail:info@cmgasztro.com
Elérhetőségek